Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس سازمان حفاظت محیط زیست از کاهش شصت درصدی آلودگی هوای کلانشهر‌ها با اصلاح کیفیت سوخت خبر داد. تاریخ انتشار: 15:31 - 03 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۴۹۸۹۷

خبرگزاری میزان - عیسی کلانتری در مصاحبه با برنامه رادیویی «جوان ایرانی، سلام» گفت: در سال ۹۲ به ازای هر کیلومتری که یک خودرو طی می‌کرد، ۱/۱۸۱ گرم مواد مضر آلوده کنندهخ تولید می‌شد و اکنون با اصلاح کیفیت سوخت، این میزان شصت درصد کاهش داشته و به ۰/۵۲۰ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از با به بازار آمدن خودرو‌های یورو ۵ نیز این مقدار به ۰/۴۵۰ گرم خواهد رسید.   وی با بیان این که در حال حاضر ما ۱۴۰ میلیون لیتر سوخت با استاندارد یورو ۴ و یورو ۵ داریم، اظهار داشت: کیفیت سوخت ما در سال ۹۲ بسیار بد بود و اگر امروز ما همان کیفیت سوخت را داشتیم، کلانشهر‌های ما قابل سکونت نبود.   کلانتری یکی از مشکلات مربوط به آلودگی هوا را موتور‌های غیر استانداردی که در گذشته تولید شده و در شهر‌ها تردد می‌کنند، توصیف کرد و افزود: از ابتدای امسال، به جز پنج هزار تاکسی و چهار هزار و هفتصد وانت دوگانه سوزی که سال گذشته تولید شده است، بقیه خودرو‌ها باید استاندارد یورو ۵ را داشته باشند که خوشبختانه همه این موتور‌ها تولید داخل هستند.   بهره برداری از بزرگترین پروژه برای احیای دریاچه ارومیه در دی ماه سال جاری    رییس سازمان محیط زیست، به مناسبت هفته دولت در مصاحبه با برنامه رادیویی «جوان ایرانی، سلام» ضمن اعلام این خبر گفت: پروژه بازگرداندن آب از سد کانی‌سیب به دریاچه ارومیه تاکنون حدود ۹۳ درصد پیشرفت داشته است و امیدواریم در دی ماه سال جاری به اتمام برسد.   وی با بیان این که این پروژه، شامل یک تونل انتقال آب ۳۶ کیلومتری، دو سد و ۶۰ کیلومتر کانال است، بیان کرد: عملیات مطالعاتی احیای دریاچه ارومیه از دی ماه سال ۹۲ با محوریت دانشگاه شریف و ۹ دانشگاه دیگر شروع شد واین مطالعات، ۹ ماه به طول انجامید. بیشتر بخوانید: مزایا و معایب فروش بطری‌های آب آشامیدنی   معاون رییس جمهور با اشاره به این که مرحله تثبیت دریاچه ارومیه طی سه سال و با موفقیت انجام شد و افزود: از سال چهارم، فاز احیای دریاچه ارومیه شروع و تا به امروز، یازده هزار میلیارد تومان در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.   در ادامه این گفتگو رییس سازمان محیط زیست گفت: خوشبختانه پس از شروع عملیات احیای دریاچه ارومیه و تلاش‌های صورت گرفته، تا به امروز سطح آب آن، حدود یک متر و ده سانتی متر نسبت به سه سال پیش افزایش یافته است.   انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست سوخت احیای دریاچه ارومیه کیفیت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۶۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۳ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۷ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۹، باغستان شهریار با شاخص ۸۳، پاسداران با شاخص ۸۹، پاکدشت با شاخص ۵۲، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۵، پیشوا با شاخص ۸۴، تهران پارک شکوفه با شاخص ۵۳، دانشگاه تهران با شاخص ۶۵، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۱، دماوند با شاخص ۵۱، رباط‌کریم با شاخص ۷۹، سلامت با شاخص ۷۹، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۷، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۶۵، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۶۷، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۶۴، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۷۶، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۶۶، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۲، شهریار با شاخص ۷۳، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۷، قرچک با شاخص ۸۳، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۵۷، ملارد با شاخص ۶۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۵۳، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۵، ورامین با شاخص ۷۳ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۵۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۰، امام خمینی با شاخص ۴۰، پارک رازی با شاخص ۴۳، پردیس با شاخص ۴۶، پونک با شاخص ۳۹، چشمه با شاخص ۳۶، ژئوفیزیک با شاخص ۳۹، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۳، شهرداری منطقه دو با شاخص ۳۵، علم و صنعت با شاخص ۲۲، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۴، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749956

دیگر خبرها

  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هوای مشهد امروز ۱۳ اردیبهشت سالم است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳